X

Raceverslagen

14

RTL GP Cup Race 2 Micromax Lelystad 13-09-2015

posted on
RTL GP Cup Race 2 Micromax Lelystad 13-09-2015

Op Zondag 13 September stond de tweede wedstrijd van de RTL GP Cup in Lelystad op het programma. De eerste wedstrijd in Mei was Jort als 10e geëindigd.

Op zaterdag heeft Jort ook nog meegedaan met de wereld record poging "de langste kart parade" en dat is gelukt dus met een wereldrecord op zak kon hij zondag lekker aan de wedstrijd beginnen.

Bij deze wedstrijd heb je geen kwalificatie maar wordt er geloot om je start plek. De eerste race begon Jort vanaf plek 11 en kon hij iedereen inhalen hij eindigde op de eerste plaats. De tweede race was de startplek in omgekeerde volgorde en eindigde Jort op plek drie.

De dagfinale mocht Jort beginnen vanaf pole position maar er waren helaas twee rijders sneller en eindigde Jort deze wedstrijd op de derde plek met een mooie beker.

De verrassing was erg groot toen bleek dat Jort overall van de twee RTL GP Cup wedstrijden op de derde plaats was geëindigd, totaal onverwacht en met kinderchampagne spuitend kon ook de tweede beker van deze dag in ontvangst genomen worden.

 

 

 

| Categories: Micromax | Tags: RTL GP Cup, Micromax, Redeker, Jort Coone, Lelystad, Karten | View Count: (1148) | Return

Post a Comment